8 Sfaturi Pentru Creșterea Masei Musculare

Pentru a câștiga masa musculară, exercițiile musculare ar trebui să fie efectuate în sala de sport, respectând liniile directoare oferite de formator. În plus, este important să se facă o dietă bogată în proteine, fiind foarte important să se dea timp muscular pentru odihnă și creștere. 

Această îngrijire este important, deoarece exercita in timpul musculare fibrele sunt răniți și va trimite un semnal către organismul care indică necesitatea de recuperare musculare, în timp ce hrana adecvata va oferi nutrientii necesari pentru diametrul fibrelor musculare poate crește, și timpul de odihnă musculare pentru a recupera și să ia timp pentru a se dezvolta. 

Cele mai bune 8 sfaturi pentru a câștiga masa musculară rapid și eficient sunt: 

1. Faceți fiecare exercițiu încet

Exercițiile musculare trebuie să se facă încet, simțind toată mișcarea musculară, evitând să faci lucruri care fac mai ușor exercițiile fizice. Vedeți o rutină de exerciții pentru a obține masa musculară.

2. Nu opriți exercițiile când simțiți durerea

Când începeți să simțiți durerea, nu trebuie să opriți exercitarea, deoarece atunci când mușchiul începe să utilizeze fibre de contracție rapidă (durată scurtă), care sunt cele care favorizează hipertrofia.

3. Tren de 3 până la 5 ori pe săptămână

Antrenamentele ar trebui să se facă de 3 până la 5 ori pe săptămână, în care grupurile musculare ar trebui să fie variate, astfel încât același grup muscular ar trebui să fie exercitat doar 1 sau 2 ori pe săptămână.

4. Mancati alimente bogate in proteine

Alimente bogate în proteine ​​favorizează creșterea masei musculare, motiv pentru care ar trebui să fie incluse în toate mesele, dar mai ales după antrenament. Vedețicum ar trebui dieta să crească masa musculară.

5. Începeți antrenamentele cu exerciții musculare

Antrenamentul trebuie început cu exerciții de întărire a mușchilor și numai după aceea trebuie să fie efectuate exerciții aerobice, astfel încât mușchii sunt maxim necesari pentru a favoriza hipertrofia.

6. Modificați rutina la fiecare 4 sau 5 săptămâni

Rutina trebuie revizuită la fiecare 4 sau 5 săptămâni, modificând sau adăugând câteva exerciții pentru a crește intensitatea și provocările.

7. Fiecare exercițiu trebuie efectuat utilizând 65% din încărcătura maximă

Exercițiile trebuie efectuate cu 65% din sarcina maximă, care se realizează cu o singură repetare. De exemplu: atunci când puteți ridica o greutate de 30 kg numai cu extensia coapsei, trebuie să vă antrenați cu o greutate de 20 kg care o crește progresiv. 

8. Când îți atingi scopul, nu te opri

După atingerea masei musculare dorite, nu trebuie să vă opriți să exersați, pentru a nu pierde definiția pe care ați dobândit-o. În general, pierderea masei musculare poate fi observată după 15 zile de când nu ați efectuat niciun antrenament.

Puteți vedea primele rezultate ale sala de sport cu cel puțin 3 luni de practică regulată a exercițiilor musculare și, cu 6 luni de exercițiu, este deja posibil să observați o diferență bună în ceea ce privește creșterea și definirea mușchilor. Cu toate acestea, îmbunătățirea condiționării cardiovasculare poate fi observată în prima lună.

În plus, utilizarea de proteine ​​sau suplimente de creatină reprezintă o opțiune excelentă care ajută la obținerea masei musculare, dar aceste suplimente ar trebui să fie ingerate numai în conformitate cu îndrumarea unui medic sau a unui nutriționist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *