Metode de Slăbire Care Funcționează

Nu tu nu mai știi ce să faci pentru a pierde în greutate și nici măcar nu știu de unde să încep? Nu dispera, vom spune metode de dieta care funcționează. Vă dau trucuri pentru a vă menține mintea în gol fără să fiți descurajați și pentru a vă putea adapta la viața de zi cu zi, pierzând cu ușurință greutatea.

Cele mai bune metode de a pierde in greutate

 Dieta sănătoasă și variată. Nu pentru diete minune

O dieta echilibrata, este o garanție a sănătății pe termen lung și, de asemenea, vă ajută să învețe noi obiceiuri alimentare, care va servi vă pentru a atinge și menține greutatea ideală.

Numărarea calorii pentru a pierde in greutate este Passe, truc este de a face combinația potrivită de alimente. În cele mai bune metode pentru a pierde in greutate, nu sunt nici un fel de alimente interzise, acest lucru vă salvează de la care au pofte alimentare, sau că dieta este prea strictă și nu ajung să – l realizeze, ca cu cele mai multe diete minune. Metodele cele mai de succes pentru a pierde în greutate trebuie să fie , de asemenea , compatibile cu viața socială și nu au nici un efect de rebound, deoarece acestea încetinesc metabolismul.

Efectuarea a 5 mese pe zi ar trebui să fie baza oricărei alimentații sănătoase. La fiecare masă trebuie să luați carbohidrați, proteine ​​și grăsimi nesaturate, luați în considerare triunghiul dvs. magic. Gustările nu ar trebui să fie o excepție. Deci, una dintre cele mai bune metode de a pierde în greutate este să vă pregătiți tava anti-foame, în care trebuie să aveți întotdeauna o bucată de fructe, o felie de carne slabă și o piuliță. Puteți să o luați oriunde doriți, deci nu aveți nici o scuză pentru a sări peste dieta, deoarece trebuie să mâncați la fiecare 4 ore.

Un mic exercițiu

Întotdeauna însoțită de o dietă bună, sportul este una dintre cele mai sănătoase metode de a pierde în greutate. Până acum știi toate avantajele sale: stimulează inima și plămânii, tonifică mușchii, întărește oasele, îmbunătățește circulația și activitatea creierului. Este pozitiv din punct de vedere mental deoarece reduce stresul și mărește motivația datorită producției de endorfine și serotonină.

Cele mai endorfine  s pe cunoscut sub numele de hormoni care regleaza fericire , deoarece bucurie. Prin eliberarea lor prin exercițiu ele influențează nivelul de durere fizică, acționând ca un fel de tranchilizant și, de asemenea, vă ajută să controlați anxietatea. Ele apar în mod natural în corpul vostru, iar producția lor crește dacă faceți exerciții de rezistență.

Serotonina este un neurotransmitator care regleaza functiile de somn, starea de spirit si pofta de mancare. Dacă doriți să devină una dintre metodele de a pierde in greutate, ar trebui să ia o dieta sanatoasa, exercitii fizice regulate, tehnici de relaxare , cum ar fi practica yoga și de somn de cel puțin 7 ore. Stresul este un factor care scade peste nivelul serotoninei și dieta săracă și vârstă.

Sport îmbogățește viața socială pentru a întâlni oameni care împărtășesc hobby – urile tale. Vă recomandăm să cel puțin 20 de minute de exercitii cardiovasculare pe zi si  5 minute tonifiere musculara, toate însoțite de o bună dietă de nutriție sportivă.

Moștenirea trucurilor

Factorul psihologic este foarte important, motiv pentru care coachingul nutrițional este una dintre metodele de pierdere în greutate care ușurează atingerea obiectivului de greutate. Cu motivație și voință, puteți obține tot ce ați stabilit, o parte din baza că dacă nu încercați niciodată, nu o veți obține niciodată și tot ce merită este un efort, deci urmați aceste  trucuri motivaționale:

  • Luați în considerare ceea ce doriți să pierdeți în greutate pentru: simțiți-vă mai bine, vă vedeți mai svelte …
  • Faceți două coloane, într-una scrieți ce vă împiedică să începeți o dietă, în cealaltă, soluțiile posibile pe care le puteți adopta.
  • Faceți un pariu, fie cu un prieten, fie cu o rudă sau cu dumneavoastră. Când mândria voastră vă atinge, puterea voastră interioară apare mereu.
  • Când începeți, faceți o fotografie și repetați-o în fiecare lună. Va fi o motivație suplimentară atunci când veți vedea cum se schimbă corpul dvs. și veți atinge obiectivul pe care îl urmăriți.
  • Înregistrați-vă progresul în fiecare săptămână. Nu vă cântăriți în fiecare zi, deci nu este o obsesie. Fă-o pe post și goliciunea. Dacă vă puteți măsura conturul taliei și a șoldului, aceasta vă va ajuta să vă vizualizați progresul. Vă recomandăm să descărcați APP gratuit, pentru a înregistra graficul evoluției dvs.
  • Marcați un obiectiv într-un interval de timp realist. Dacă nu aveți un termen limită, veți simți că obiectivul dvs. este foarte îndepărtat, dar dacă marcați o dată, acesta va servi ca motivare pentru a ajunge la acesta.
  • Pe măsură ce atingeți obiectivele, faceți-vă un dar care nu este mâncare. Mâncarea nu ar trebui să fie o răsplată sau o pedeapsă, poate fi un masaj, un parfum sau o bucată de îmbrăcăminte …
  • Înconjurați-vă cu oameni pozitivi, care vă încurajează să continuați și cu cine vă împărtășiți obiceiuri alimentare bune, rețete sănătoase și noi sau cu care puteți desfășura o activitate sportivă.
  • Puteți publica realizările pe rețelele sociale pentru a consolida sprijinul prietenilor și al familiei.
  • Notați tot ce consumați pe zi, vă va ajuta să vedeți unde nu reușiți și cum să îl corectați.

Cele mai grave metode de a pierde in greutate

Pana acum stii diferenta dintre un miracol dieta unei diete sanatoase. Cele diete miraculoase sunt cele care propun să piardă în greutate într – o câteva zile, eliminând multe alimente sau spune consuma doar un singur tip. Ei au vândut ca cele mai bune metode pentru a pierde în greutate , atunci când realitatea este că te pierde in greutate la detrimentul sănătății dumneavoastră.

Pierderea in greutate este de lichide pe bază și a masei musculare, deoarece metabolismul devine obisnuit cu ingerarea mai putine calorii si scade metabolismul bazal, și, după cum veți reveni la un regim normal mai mult prea multe calorii decât înainte, care sunt stocate în ca grăsime și face din ce în ce mai mult costul vă menține greutatea.

Corpul tău are memorie, prin urmare, dacă ai făcut diete minunate, de fiecare dată când începi o dietă nouă, pierderea în greutate va fi mai lentă. Verificați în acest articol despre Huffington Post dietele pe care nu ar trebui să le faceți. 

4 dușmani ai metodelor de slăbire 

Calorii goale: alcool și zahăr ascunse în băuturi răcoritoare, bomboane, biscuiți, sucuri ambalate sau băuturi stimulative. Reduce consumul, deoarece vă dau numai zaharuri și doar substanțe nutritive care stimulează insulina, apetitul și depozitarea grăsimilor corporale.

Grasimi saturate și trans: unt de înlocuire sau margarină pentru ulei de măsline extra virgin. Evitați feluri de mâncare prefabricate și brutărie industrială.

Stresul:  în fazele de stres corpul eliberează adrenalina, noradrenalina și cortizolul, care determină o creștere a grăsimii abdominale. Dacă mai beți mai multă cafea sau omiteți anumite alimente, dorința de produse dulci va crește mai mult deoarece se adaugă efectele asupra insulinei.

Sari peste mese: p romueve depozitarea grăsimilor, deoarece corpul dumneavoastră intră în modul de economisire. De aceea este atât de important să mâncați 5 mese pe zi, într-un interval de 4 ore. În cazul în care corpul dumneavoastră are un nivel echilibrat al zahărului din sânge, insulina echilibrează și vă permite să ardeți grăsimile stocate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *