Sfaturi Pentru a Menține Bună Sănătate a Părului

Dacă aveți părul frizzy, avocado și banana pot fi aliații voștri pentru a le repara, pentru a le hrăni și pentru a le restabili strălucirea. Amintiți-vă: Nu abuzați de uscător.

Știți cum să mențineți sănătatea părului? Datorită utilizării excesive a fiarelor, a uscătoarelor, a decolorărilor, a coloranților, a expunerii la soare și a dietă slabă, stralucirea și hidratarea pot fi pierdute.

Consecințele acestui fapt sunt părul înțepenit , plin de diviziuni și foarte fragil. Dacă avem probleme care se încadrează, acest lucru poate crește.

Din acest motiv, astăzi vom descoperi câteva remedii naturale foarte economice care ne vor permite să îmbunătățim sănătatea părului. Îndrăzniți să le puneți la încercare?

Avocado Mask

Ideal pentru persoanele care suferă de păr frizzy din cauza temperaturilor ridicate, care cauzează împărțirea capetelor și fragilitatea.

Avocado contine mai multe vitamine care ajuta la repararea, profund hrăni și de a restabili luciu pierdut la parul deteriorat , ceea ce face un excelent și eficient ingredient natural.

ingrediente

 • Aguacate.
 • Ulei de germeni de grâu.
 • Ripe banana.

utilizare

Pentru a pregăti masca de păr, îndepărtați pulpa de avocado și banana coaptă prin turnarea într-un blender împreună cu o lingură de germeni de grâu.

Acest amestec este lichefiat până când se obține o substanță omogenă care se aplică părului umezit, lăsându-l să acționeze timp de o oră. Procesul trebuie repetat de două ori pe săptămână, obținând rapid rezultate fabuloase .

Capsarea clătirii cu oțet de cidru de mere

Acest remediu este folosit pentru a echilibra nivelul pH-ului în păr , oferind strălucire și îndepărtarea eficientă a matreții.

Fermentarea zaharurilor din măr oferă vitamine și revigorează țesutul mort al scalpului.

ingrediente

 • Oțet de cidru de mere
 • Apa.

utilizare

Pentru pregătirea acestei clătiri pentru păr este necesar doar diluarea oțetului de mere în apă și aplicarea cu un pulverizator pe tot părul și lăsarea timpului de 30 de minute.

Se recomandă utilizarea acestuia în fiecare zi înainte de scăldat până la obținerea rezultatelor așteptate.

Ulei de migdale

Funcționează ca un agent care întărește părul care combate uscarea , previne, de asemenea, căderea acestuia prin hrănirea lui de la rădăcină până la vârfuri.

Uleiul de migdale are calități foarte bune de hidratare.

ingrediente

 • ulei de migdale.
 • Miere.

utilizare

Acest tratament este foarte ușor de furnizat, deoarece este necesar numai amestecul celor două ingrediente principale.

Substanța trebuie distribuită uniform pe scalp, acoperind toate zonele de la rădăcină la vârf, lăsând să acționeze timp de o oră. Intensitatea sa de aplicare variază în funcție de gradul de deteriorare a părului .

Tratamentul pe bază de maioneză

Ea funcționează ca un revitalizant pentru păr , restaurând strălucirea pierdută, umiditatea și mișcarea naturală a părului.

Uleiul său natural asigură umezeală și stimulează silkiness.

ingrediente

 • Maioneza.
 • Apă caldă

utilizare

Maioneza trebuie aplicat pe parul umed, se lasă să acționeze timp de 45 de minute, pentru a îndepărta părul și nu rămân grase trebuie clătite cu apă caldă cu o spălare ulterioară cu șampon normal de abundent.

Se recomandă efectuarea procedurii o dată pe săptămână pentru a obține rezultate mai bune .

Aloe vera și masca de bere

Ideal pentru părul deshidratat, lipsit de strălucire, sfărâmături, scalp gras și foarte rău tratat.

Aloe vera are proprietăți pozitive care beneficiază recuperarea acestei keratina naturale în păr , purtat de utilizarea de produse , cum ar fi coloranți și înălbitori și alte substanțe chimice care sunt agresive cu parul.

ingrediente

 • Jumătate de pahar de bere
 • Două tulpini de aloe vera.
 • Uleiul de măsline

utilizare

Pentru acest preparat, sticla aloe vera este îndepărtată și amestecată în blender cu jumătate de pahar de bere și o lingură de ulei de măsline până când se obține o pastă uniformă.

Aplicați peste tot masa de păr timp de 5 minute și părăsiți timp de o oră, această procedură fiind recomandată să o utilizați de două ori pe săptămână maxim pentru a obține rezultate excelente.

Linii directoare pentru îngrijirea și menținerea sănătății părului

 • Evitați spălarea zilnică , fără a lăsa să treacă mai multe zile între fiecare sesiune de toaletă, prima uscăciune provocată și cea de-a doua, excesul de grăsime.
 • Evitați apa fierbinte, este cauza principală a părului uscat.
 • Adăugați miere la balsam sau șampon pentru hidratare suplimentară.
 • Evitați folosirea accesoriilor pe părul umed, pe lângă evitarea luării în timpul zilei.
 • Îndepărtați-vă de la rădăcini la rădăcini, pentru a nu rupe părul.
 • Taieti capetele parului la fiecare 6 saptamani.
 • Nu piepteaza parul umed.
 • O dieta echilibrata.

Sperăm că toate aceste sfaturi de sănătate a părului vă vor ajuta să o mențineți hidratată, astfel încât să arate mult mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *